Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ

Οι Μαύρες Χονδρολιές ΑΤΡΑΠΟΣ μαζεύονται μία-μία με το χέρι για να μην τραυματιστούν και αφού διαλεχτούν τοποθετούνται μέσα σε κλειστές δεξαμενές με άλμη για να ξεπικρίσουν με ήπιο και φυσικό τρόπο για μερικούς μήνες. Καθόλο αυτό το διάστημα γίνονται συνεχείς και συστηματικοί έλεγχοι, ώστε στο τέλος να έχουμε ένα ασφαλές, νόστιμο και ποιοτικό προϊόν.
Όταν είναι έτοιμες βγαίνουν από τις δεξαμενές, διαλέγονται εκ νέου, μαρινάρονται σε κρασόξυδο ή διάφορα βότανα και συσκευάζονται.
Οι πολύ ώριμες ελιές αφυδατώνονται  με θερμό αέρα και αποτελούν ένα νόστιμο μεζέ.

Διατίθενται σε ΡΕΤ (συσκευασία κατάλληλη για τρόφιμα), σε γυάλινο βάζο και σε συσκευασία vacuum.

Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ Δοχείο ΡΕΤ 8 kg
Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ
Δοχείο ΡΕΤ 8 kg
Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ Δοχείο ΡΕΤ 1,5 kg
Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ
Δοχείο ΡΕΤ 1,5 kg
Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ Γυάλινο βάζο 345 g
Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ
Γυάλινο βάζο 345 g
Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ Φουρνιστές σε συσκευασία vacuum 250g και 500 g
Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ
Φουρνιστές σε συσκευασία vacuum 250g και 500 g
Δείτε επίσης: Χονδρολιές Πράσινες   Ελιές Πράσινες   Χονδρολιές Μαύρες   Ελιές Καλαμών