Ελιές

Το μάζεμα της ελιάς γίνεται με τα χέρια και με μεγάλη προσοχή για να μην τραυματιστεί ο καρπός. Στη συνέχεια οι ελιές διαλέγονται με αυστηρά κριτήρια, πλένονται και τοποθετούνται, χωρίς να χαραχθούν ή να τσακιστούν για να μην χάσουν τις ευεργετικές τους ουσίες, μέσα σε κλειστές δεξαμενές με άλμη για να ξεπικρίσουν και να ζυμωθούν.

Η όλη διαδικασία κρατά από τρεις έως και δώδεκα μήνες ανάλογα με το είδος της ελιάς. Όλο αυτό το διάστημα γίνονται συνεχείς και συστηματικοί έλεγχοι, ώστε στο τέλος να έχουμε ένα ασφαλές, νόστιμο και ποιοτικό προϊόν. Με αυτόν το φυσικό και ήπιο τρόπο επεξεργασίας οι ελιές μας διατηρούν όλα τα οργανοληπτικά συστατικά τους και τις ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες τους.

Οι πράσινες ελιές μας διακρίθηκαν με το χάλκινο βραβείο γεύσεις από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Περιφερειακής Ανάπτυξης στον 1ο Διαγωνισμό Επιτραπέζιας Ελιάς στα πλαίσια του 2ου Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου. 

Χονδρολιές Πράσινες ΑΤΡΑΠΟΣ
Χονδρολιές Πράσινες ΑΤΡΑΠΟΣ
Ελιές Πράσινες ΑΤΡΑΠΟΣ
Ελιές Πράσινες ΑΤΡΑΠΟΣ
Χονδρολιές  Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ
Χονδρολιές Μαύρες ΑΤΡΑΠΟΣ
Ελιές Καλαμών ΑΤΡΑΠΟΣ
Ελιές Καλαμών ΑΤΡΑΠΟΣ